Bug Run 2018, Inbjudan

Avgift och tider.

Anmälningsavgiften är 2.000 kr, inkl 4 personer, betalas till VW Motrosport Club,  bg 537-0112 senast 1 juni.

Anmälan till Johan enligt förra meddelandet.

TIDER:

Lördag 9 juni

08:00-09:00 Besiktning

09:00-09:10 Förarmöte

10:20-10:40 Fri träning 1,     20 min 

11:20-11:40 Fri träning 2,     20 min

12:20-12:40 Tidsträning       20 min

13:40-14:10 Race 1, 8 varv,  30 min

 

Söndag 10 juni

08:30-08:50 Warm-up         20 min

10:00-10:30 Race 2, 8 varv,  30 min

 

Depåplats längst upp i racingdepån, som förra året.

Till nyhetsarkivet

Senaste inlägget

image1 2018-04-10

Lund Johan B

Enligt inlämnad motion till årsmötet som efter lite justering skickades vidare till Historiska utskottet.
Har det nu kommit svar .
Att de som har kvar av använda Hosierdäck kan få köra slut på dessa …

Till tråden

Webbfråga

Vad tycks om den nya webbsidan?

Kontakt

Webmaster Christer Abrahamsson Telefon 070 215 20 68 Mail Christer.Abrahamson@edstrom.se