Classic Motor Marknad

Många besökare lyfte på ögonbrynen på Classic Motors marknad!

Formel Vee föreningen fanns på plats på den jättestora motormarknaden, arrangerad av tidningen Classic Motor, i Västerås den 26 november.
Marknaden har blivit en samlingspunkt för väldigt många gammelfordonsintresserade i hela Mälardalsområdet samt Värmland och Dalarna.

Klubben hade ett riktigt, riktigt skogsvrak i ena ändan av montern. Egentligen är nog vraket bortom all räddning, men satte så klart igång väldigt många diskussioner om renoveringar, gamla tävlingsbilar och Formel Vee i synnerhet.

Som motpol stog Johans röda Beach, (som körts och utvecklats av Christer Abrahamson de senaste tre säsongerna), i den andra ändan av montern. Denna bil var den som skapade frågorna kring aktivt tävlande och bevarande av gamla räserbilar.

Kortfattat en alldeles fantastisk dag som skapade många kul kontakter och skojiga diskussioner! Det blev inte sämre av ett ordentligt utrymme i senaste numret av Classic Motor!

diskussioner

vrak

beach

Till nyhetsarkivet

Senaste inlägget

2019-08-07

Tjärnlund

Till salu:
Formel Vee RPB -70, raceklar
Tillfälle att köpa en klassisk racingbil. Bilen är en svenskbyggd Formel Vee från Burträsk i Sverige. Jag har ägt bilen sedan i vintras då jag köpte den av Olle…

Till tråden

Webbfråga

Vad tycks om den nya webbsidan?

Kontakt

Webmaster Christer Abrahamsson Telefon 070 215 20 68 Mail Christer.Abrahamson@edstrom.se