Knutstorp 7-8 juli 2018

Propagandahelg för Formel Vee!

Till skillnbad mot fjolårets regntävling var det strålande sol hela helgen.

De båda heaten för B- och C-bilar blev en utomordentlig propagande  för Formel Vee. Snygga, dicipinerade körningar med spännande dueller och många positionsbyten genom hela fältet. Som bisittare till speakern, Bosse Lindman, var det en fröjd att även få berätta lilte mer om Formel Vee och dess förare, mer än bara vad som händer på banan. Under andra heatet fick vi också med Magnus Rugsveen i speakertornet  då kopplingsras gjorde honom sysslolös. Heatsegrare blev Johan Lund i första och Lars Ohlsson i andra.

Dubbelförgasarbilarna var den här gången 5 st, flest i år. Som vanligt blev det att åka tillsammans med FF 1600. Det blev lite stökigt och si och så med tävlandet eftersom första heatet kördes nästan till 50% bakom Safety Car och andra heatet blev röd-flaggat i förtid, i båda fallen pga krachande Fordar. I D-klassen vann Roger Johansson första heatet och undertecknad andra.

Den här helgen var det fam Nilsson som skötte korvserveringen. Den lockade som vanlig många sugna, inte bara från våra egna led, vilket också är positivt för klassen!

/Hans Hillebrink

Till nyhetsarkivet

Senaste inlägget

image1 2020-09-07

Lund Johan B

Hallå alla som inte anmält er till Falkenberg ännu.
Nu är det bråttom.
Med vänlig hälsning Johan Lund

Till tråden

Webbfråga

Vad tycks om den nya webbsidan?

Kontakt

Webmaster Christer Abrahamsson Telefon 070 215 20 68 Mail Christer.Abrahamson@edstrom.se