Uppskattad festival i Linköping

2022-04-29
Nettan Oliw

Formel Vee Festival gick av stapeln helgen 23-24 april på Linköpings Motorstadion. 35 förare och 39 Formel Vee-bilar rostades av i härligt friskt vårväder.

Körningar varvades med mekande och glatt mingel i depån. En härlig atmosfär där det verkligen kändes att deltagarna var glada att få klämma sig ned bakom ratten igen efter vintervilan. En energifylld helg!

Licenstagare och provförare

Under fredagen hölls licenskurs, och några nya förare kunde därefter välkomnas till Formel Vee-familjen. På söndagen fanns utrymme för att några föranmälda personer kunde få möjlighet att sätta sig i en Formel Vee och provköra på banan. Vi såg ett och annat leende som tydde på att det var en uppskattad del i festivalen. Det kan hända att vi kanske vi får se någon av dessa på en licenskurs framöver...

Middag med historisk återblick

Under lördag kväll samlades förare med sällskap till middag. Speciellt inbjudna gäster som Bror Jaktlund, Günter Stuhrmann, Veine Holmberg, Bosse Pettersson och Lars-Göran Sjöberg förgyllde kvällen. Under middagen fick vi en detaljrik och intressant dragning av Formel Vees historia genom åren, presenterad av Lars-Göran Sjöberg. Mycket uppskattat!

Ovärdeliga funktionärer

Vi vill passa på att rikta ett stort TACK för fantastiska insatser från våra ideella funktionärer! Utan deras hjälp hade vi inte kunnat genomföra helgen! Ovärderligt!

Nöjda arrangörer

Festivalgeneralerna Magnus Ek och Nettan Oliw tyckte att det mesta föll på plats som planerat, och kände sig nöjda med helgen.

På söndagens förarmöte ställdes frågan om man vill se en repris på festivalen nästa år - och frågan besvarades med ett unisont JA!
Så vi får väl se...

Bilder från helgen

Vi hade två fotografer på plats under helgen, Bo Lindman och Jesper Andersson. (Vår husfotograf B-Å Gustafsson, Racefoto, hade fullt upp på Kinnekulle Ring denna helg.)

Ni kan se bilder här nedan. Men var snäll och respektera att ni inte laddar ned bilder härifrån, utan kontaktar respektive fotograf för att köpa de bilder ni är intresserade av.

Copyright för nedan bilder:
Bo Lindman
bo.l.lindman@telia.com

Copyright för nedan bilder:

Jesper Andersson
info@jesperanderssonphotography.com

No ACF gallery field data found

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT