Årets sponsorer i hamn

2014-04-07
Bengt-Åce Gustavsson

Dalhems, VW Custom & Speedparts och Rallyshop står för priserna i Formel Vee Cupen även 2014.

Det är med stor glädje som vi kan presentera att våra sponsorer Dalhems, VW Custom & Speed Parts samt Rallyshop är med oss även 2014.

Dessa sponsorer kommer att bidra med priser till ett lotteri i slutet av säsongen även i år.

Reglerna för lotteriet är att alla aktiva medlemmar får en andel i lotteriet per startad tävling. Kravet är alltså att man tar poäng i racet eller DNF (gick ej i mål). DNS (startade ej) ger ingen andel.

Andelar delas ut för årets elva första race dvs inte söndagens race på finalen i Falkenberg. Detta då vi kommer att hålla lottdragning/prisutdelning under vår avslutningsmiddag.

Priserna i lotteriet är följande:

1:a pris presentkort 5.000 hos Dalhems
2:a pris presentkort 3.000 kr hos VW Custom & Speedparts
3:e pris presentkort 1.000 kr hos Rallyshop

Dessutom vet ni ju sedan tidigare att vår sponsor, Volkswagen, ger oss möjlighet att även i år dela ut bidrag till de aktiva medlemmar som erlagt full startavgift. 

Nytt avtal med VW i hamn

Volkswagen Sverige och Formel Vee Sverige har avtalat om samarbete även under 2014.

Det är med glädje som vi kan meddela att Volkswagen Sverige och Formel Vee Sverige kommer att samarbeta även under 2014. Formel Vee Sverige har Johan Lund, ordförande och Åke Jauhiainen, sekreterare att tacka för att de lyckats förlänga samarbetet tillsammans med ansvariga på Volkswagens huvudkontor i Södertälje.

Tack vare Volkswagens stöd kan Formel Vee Sverige fortsätta sin framgångsrika utveckling av föreningen och dess verksamhet inom historisk racing.

No ACF gallery field data found

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT