Arkiv

Formel Vee Partners

Dalhems

Dalhems har levererat delar sedan 1970 och har ett stort utbud till Volkswagen men även till många andra märken. Desstum hittar du här allt inom säkerhets och styling. Dalhems sponsrar förstapriset i Svenska Formel Vee Cupen.

Dalhems har tidigare tävlat både inom rally och racing med hundkojor och har därmed stor kunskap som kommer dig till gagn som kund. Deras trevliga och hjälpsamma personal ser till att du får det du behöver.

Dalhems är är även sponsor av förstapriset i Svenska Formel Vee Cupen.

Besök partner

Custom & Speed Parts

Vår verksamhet började med ett brinnande intresse för gamla folkvagnar med motorn bak.

Callookvågen och möjligheten att åter kunna registrera Beach buggys gjorde att det fanns en efterfrågan på framförallt trimdelar, fälgar och avgassystem. Detta tog vi fasta på och började importera sådant från Kalifornien.

Genom åren har vi utvecklats till att bli specialister på alla delar till äldre Volkswagen. Framförallt har vi breddat utbudet av reservdelar.

Besök partner

RallyShop

På RallyShop.se finner du all tänkbar personlig utrustning, bromsdetaljer samt vi kan även tillhandahålla Dunlop klassade Formula Vee däck. RallyShop sponsrar tredjepriset i Svenska Formel Vee Cupen.

Besök partner

Racerhistoriska klubben

Racerhistoriska klubben är en riksomfattande förening som bildades 24 April 1978 i Stockholm av en grupp entusiaster som såg behovet av att under ordnade former utveckla och förvalta det ökande intresset för historiska racerbilar och användandet av dem. Man valde en organisationsform som grundar sig på ideella värden och verksamheten har under åren kommit att utvecklas i både omfattning och organisatoriskt och samverkar nu med motsvarande klubbar och sammanslutningar inom internationell Historic Racing.

Besök partner

Korvbrödsbagaren

Besök partner

Volkswagen

Besök partner

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT