Formel Vee Festival

2022-04-09
Nettan Oliw

Helgen 23-24 april 2022 arrangeras en träningshelg för klubbens alla medlemmar på Linköpings Motorstadion, Sviesta – Formel Vee Festival!

Inbjudan till träning gick ut till alla medlemmar i början av året, och hela 37 Formel Vee-bilar kommer för avrostning!

Fredag 22 april
På fredagen hålls en licenskurs för formelbil med ett gäng blivande formelvee-förare, kursledare är Magnus Ek. (Finns fortfarande någon plats kvar!)

18.00 öppnar depån för ankommande deltagare, och under kvällen serveras formelvee-korv på sedvanligt vis.

Lördag 23 april
Lördagen är späckad med träningspass där förarna är uppdelade på fyra grupper som avlöser varandra i 15-minuterspass mellan 09.00-15.00. Lunchuppehåll mellan 12.00-13.00. Från 15.00 blir det ytterligare två träningspass per grupp, med möjlighet till tidtagning.

Söndag 24 april
På söndag förmiddag är det fortsatta möjligheter till träning i grupperna mellan 09.00 - 11.00, 15-minuterspass på samma sätt som lördagen.

Kl. 10.00 börjar genomgången för provkörningslicens för de föranmälda personer som ska provköra Formel Vee på banan, och mellan 11.00-13.00 är det körning för dem.

Som avslutning på helgen blir det klubbmästerskap i gokart i form av timeattack! I herrklass respektive damklass ska det göras upp om mästartiteln.

Vill du besöka festivalen?
Om du är medlem i klubben, men inte föranmäld till aktiviteterna, är du ändå välkommen att besöka arrangemanget, kika på bilarna, träningskörningarna och mingla i depån.

Kontakt
Om du har frågor om festivalen, mejla till
formelvee@outlook.com

Om du har frågor om licenskurs, mejla till
magnus.ek@teamekmotorsport.se

Program
Nedan finns det preliminära programmet.

No ACF gallery field data found

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT