HMS Premiär

2011-05-03
Bengt-Åce Gustavsson

Förra helgen startade HMS säsong på Ring Knutorp

HMS Premiär 1

Det var en nätt liten skara Formel Veeare som inledde tävlingssäsongen på Knutstorp. Tre danskar (John, Nikolaj & Niels) samt fyra svenskar (Johan, Stefan, Åke & Patrik) njöt av solen och av att äntligen få tävla igen.

Lördagen innehöll ett träningspass, ett tidskval samt ett race. Segrade i race ett gjorde Johan Lund före Nikolaj Leed och John Öhlers.

På kvällen var det gemensam middag. Först trodde Johan, Anette och Patrik att de fått svenskpest då det inte ville sitta några danskar vid bordet. Men till sist fick vi sällskap av bland annat far och son Leed.

Söndagen inleddes med sol

Även inledningen på söndagen strålade av sol men det lät inte påverka Stefan som ställde in bilen för regn. Det var nära att han fick rätt men hagel och regn föll först efter att vi passerat mållinjen. Söndagens race slutade med Johan som etta, Patrik som tvåa och Stefan som trea.HMS Premiär 2

Setup för "wet race" trots strålande sol

Pampig prisutdelning

fter att alla race var körda så hölls det en gemensam prisutdelning. Danska serien delar ut pris till de som tagit flest poäng av helgens båda race. Första pris gick till suveränen Johan med andrapris till Patrik och tredjepris till John.

HMS Premiär 3
Glada pristagare!

No ACF gallery field data found

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT