Nyhetsbrev

2011-03-30
Bengt-Åce Gustavsson

Är du nyfiken på vad Formel Vee Sverige erbjuder dig som intresserad av vår klass? Här är ett exempel på vad vi skriver om i vårt medlemsmail.

Pengar delas ut till aktiva medlemmar

Det är fortsatt stort intresse för Formel Vee och det är mycket på gång inför säsongen 2011.

Den största nyheten på många år är att det kommer att delas ut ett resebidrag för den som väljer att köra Historic Grand Race i Finland den 20-21/8 eller RHK & HMS avslutning på Jyllandsringen den 1-2/10. Vi har avsatt 10.000 kr fördelat lika mellan de två tävlingarna. Medlem kan max kvittera ut 1000 kr för ett av de två tävlingarna. Dvs vid mindre än eller lika med fem betalas maxbeloppet 1000 kr ut till var och en. Blir det fler än fem delas de 5000 lika mellan de startande. Vi hoppas att detta kan stimulera att fler tar sig över den svenska gränsen under året och på så vis hjälpa till att även utomlands visa upp oss från vår bästa sida.

Enligt förhandsuppgift från HRF så kommer avgiften för svenska deltagare vid HGR i Finland att på sin höjd bli halva priset. Dvs om priset är det samma som förra året så får vi köra båda racen för 90 euro. Så snart beslut är tagit i frågan så får vi information.

Profilering och marknadsföring av Formel Vee
Vi kommer att ta fram en enklare folder om Formel Vee som vi kan delas ut till intresserade vid framför allt våra tävlingar. Dessutom tittar vi på om vi ska ta fram nya flaggor att sätta upp i depå för att ytterligare förstärka vår sammanhållning och visa var vi håller till.

Magnus har även tagit fram en startnummerplatta som det står Formel Vee på. Priset är 250 kr inkl. moms för 3 st med en diameter på 31 cm. Se bifogad fil.

Vidare planeras det en "Formel Vee-uppvisning" i samband med Midnattsolsrallyt i Västerås. Då vi har 5 st medlemmar redan på plats bör ju detta kunna gå i lås. Två stycken tror jag är där för att tävla också!

Ny Klasspappa

Johan Lund är numera klasspappa och kommer tillsammans med Stefan och Magnus att vara vår kommunikationsväg mellan oss och RHK samt vara kontaktpersoner för alla som är intresserad av att komma i kontakt med oss.

Licenskurs

Precis som förra året är Magnus med och sätter upp en licenskurs på LInköpings Motorstadion. Kursen är den 27/3 och kostar mellan 1800 och 2200 kr beroende på antalet deltagare. Intresserade kontaktar Magnus.

Bugrun

Vi gör som vi gjorde förra året och sluter upp till Bugrun med många bilar, detta är i alla fall vår förhoppning! Med tanke på att priset är detsamma dvs 1000 kr för träning/tävling och 500 kr för enbart träning ser vi det som högst troligt. Mer information kommer framöver.

Medlemsavgift

För de som ännu inte betalat årets medlemsavgift ber vi göra detta. Det är tack vare era bidrag som vi kan hålla Formel Vee i Sverige levande. Medlemskapets intäkter stannar inom klubben och har inget med några andra organisationer att göra. Medlemskap i RHK och Classic Formula löses separat.

Vi erbjuder två kategorier och gemensamt för dessa är att pengarna går till att hålla klubben levande, inhandla priser, drift av websida och arrangemang vid tävlingar.

Aktiv: SEK 200
Passiv: SEK 100

Givetvis är det fritt att betala in mer om man så önskar.

Vänligen sätt in pengarna på Formel Vee?s BG: 468-2118 senast den 1:e mars 2011 (helst innan) och glöm inte ange för vem/vilka betalningen avser samt medlemsnr. För medlemmar från andra länder än Sverige så går det bra att skicka pengar i sedlar via brev till Åke Jauhiainen, Sågbacksvägen 3, 725 96 Västerås.

Om du nu mot förmodan inte vill vara med är jag tacksam om du kan maila mig om detta. Då ser vi till att du slipper dessa utskick framöver.

Korvansvariga

Enligt många är korvansvarig Formel Vees viktigaste uppdrag. Utsedda till detta hedervärda uppdrag är:

Anderstorp: Johan Lund
Bugrun: Magnus Ek
Karlskoga: Åke Jauhiainen
Knutstorp: Åke & Stefan Persson
Finland: bestäms senare
Falkenberg: Patrik Åström
Danmark: John Øhlers

Med förhoppning om en bra säsong, /Magnus Ek, Stefan Persson, Johan Lund, Åke Jauhiainen, Per-Åke Beijersten & Patrik Åström

No ACF gallery field data found

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT