STCC lockar nya förare!

2012-09-26
Bengt-Åce Gustavsson

Formel Vee på plats när STCC körde finalen på Solvalla.

Nu har Formel Vee tagit plats på även på travbanan, detta skedde när STCC körde sin final på Solvalla. Rustas och Johan representerade Formel Vee-klubben och visade upp en Motul i Volkswagens paviljong. Enligt Johan var intresset stort från både gammal som ung och några var riktigt seriöst intresserade av att komma gång vilket gjorde att dagen tillsammans med Volkswagen blev givande.

IMG_0198

Någonstans bakom Polon står Rustas jämte Johans Motul

Intresset för Formel Vee verkar alltså inte mattas av vilket även bevisas av att två "nya" bilar hittar ut på banan nästa år. Pierre från Uppsala har köpt Ulf Pettersson BMVee 1971 och Robert från Halmstad har hittad en Beach Car.

FORMELVE

Pierres BMVee

Roberts

Roberts Beach Car

För att fortsätta med skvallret så har "Myggan" köpt Christer Ericssons Hansen. Tråkigt att Christer valt att ta en paus men vi hoppas att han snart är ute på banan igen. En annan Uppsala-bo som står utan Formel Vee förnärvarande är Bosse. I väntan på något bättre har han därför börjat köra Formel Ford. Är det inte någon som har en bil till honom så att han kommer på rätt bana igen?

För många är säsongen slut men långt ifrån för alla. På Knutstorp den 7-8/10 kan ni se Pauli, Stefan N, John & Nikolaj köra Formel Vee samt Bosse med sin Formel Ford. Samma helg kör HMR sin final på Nürburgring samtidigt som Formel V Europe kör sitt avslutande race. För den som är sugen kan man alltså köra dubbla serier samma helg. Om Ronny som ska dit kommer att göra det låter jag vara osagt och frågan är om fler kommer att ta sig till Tyskland förblir obesvarad.

No ACF gallery field data found

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT