BUG RUN 2010

2010-06-13

Sol, vind och vatten

Precis som i sången hade vi både sol, vind och vatten på årets bugrun.

Bugrun 1Trots dåligt väder med hård blåst kunde Formel Veearna få i sig korven utan att den flög iväg.

Årets Bugrun blev, precis som tidigare år, en riktigt bra tävling med mycket körning & bra race. Roligt också att få se lite nya förare såsom Olle Gren, Mats Miller och Pär Hydén. Även två gamla förare dammade av sin licens så låt oss hoppas att vi får se Tobbe Blank och Rikard Madsen snart igen.

Ny vinnare ett

Bugrun 2
Johan etta i klass C, Åke J två, Stefan etta och Åke P trea i klass B

Lördagens race blev en tuff kamp mellan Johan Lund och Axel Madsen. Racet slutade med att Johan tog sin första seger efter att Axel tvingats bryta. Även kampen om tredjeplatsen var hård där till slut Per-Åke Bejersten tog sig i mål före Nils-Åke Gustafsson.

Ny vinnare två

Bugrun 3 
Son och far Madsen som etta och tvåa före trean Lasse.

De som kör dubbelförgasare är ett hårt prövat släkte. Men, när de väl går så går de som bara den och det visade Rikard Madsen som tog hem segern i race två. Rikard körde sönder en kolv under lördagen men efter en natts besök hemma i Gränna var han tillbaks med en åter fungerande bil. Pappa Axel behövde också åka hem för att förse sin bil med ny kaross. Tur att Axel valde att komma tillbaks då han lyckades komma i mål som tvåa strax före Lars Ohlsson.

Tror att alla hade en riktigt bra helg på Mantorp och så även de vars bilar som krånglade lite mer än andra. Fler bilder från helgen finns i bildarkivet.

Till helgen är det Velodromloppet så då blir det åka av igen!

OBS! - VI SAKNAR RESULTATLISTORNA FRÅN DENNA TÄVLING. ÄR DET NÅGON SOM HAR DESSA, VÄNLIGEN MAILA DEM TILL: bengan@racefoto.se. TACKAR PÅ FÖRHAND

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT