BUG RUN 2011

2011-06-12

Många vinnare på Bugrun

Alla som var med och körde i helgen var vinnare, en höjdartävling som alltid.

Årets upplaga av Bugrun var lika lyckad som vanligt. Härlig stämning, bra väder och mycket körning för de flesta. Dock har det väl aldrig i Formel Vee sammanhang mekats så mycket bil men de flesta fick i alla fall köra det de ville.

Tre nya förare var med och körde för första gången. Vi hoppas verkligen att vi får se Pierre, Peter och Kenneth på banan snart igen.

De vinnare som fick pokal idag var:

Race 1 klass C: Johan Lund
Race 1 klass B: Nikolaj Leed
Race 2 klass C: Christer Ericsson
Race 2 klass B: Nikolaj Leed

För första gången delades det nya vandringspriset "Gösta Rustas Trophy" ut. Det går till den förare som samlat flest poäng under helgen i klass B eller klass C. Vinnare här var Nikolaj Leed som tog full pott genom att vinna båda sina race.

Stort grattis till alla.

Intresset för Formel Vee och historisk racing är stort.

Det är inte bara solens strålar som gör att det är hett nu utan även intresset för Formel Vee brinner. Till helgens Bugrun är det 22 bilar anmälda och till Velodromloppet är det 20 bilar som ska komma till start.

Intresset för att köra historisk racing i alla klasser är stort just nu. Till Velodromloppet är 190 bilar anmälda och det är nästan 30 fler än förra året. Och då krockar tävlingen med danskarnas vilket påverkar deltagandet i framför allt formelklasserna.

Några som hjälper till att informera om vår sport och på så vis skapar ett större intresse är våra vänner från Orresta. Senast sågs de tillsammans med David på Tidö Slott. David som själv har en Formel Vee arrangerar bilträffar som tydligt profileras mot sport- och tävlingsbilar ett antal onsdag under sommaren.

Se nu till att ta er till Mantorp och Bugrun i helgen om ni vill uppleva racing när den är som bäst!

Tidö
Åke, David, Weine och Johan på Tidö Slott.

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT