BUG RUN 2016

2016-06-11

Riktigt trevliga dagar på Mantorp Park!

Väderprognoserna såg väldigt tvivelaktiga ut för fredagen. Just den dagen när det skulle avverkas två träningar, ett kval och ett heat i ett rasande tempo! Men tji fick meteorologerna. Nån enstaka droppe föll men inget som ställde till något alls! (Dock blev korvsamvaron lite kort då det förvarnade regnet bestämde sig för att komma ner rejält koncentrerat under någon timma!)

Helgens mest framgångsrika var Christer Skaby som vann bägge heaten/racen. Dock fick han och teamet kämpa hårt med reparationer på dubbeförgasaren (D-klassen). Men än en gång blev det bevisat att ihärdighet och never-give-up-attityd lönar sig i längden!

I C-klassen segrade Henrik Mathiasson race 1, och i race 2 var det Johan Lund som vann efter att ha startat sist, utan kvaltid från fredagen.

sebbe rustas trophy

B-klassen hade en suverän under helgen. Sebastian Bencsik var snabbast i kvalet, och vann bägge racen! Detta innebär han han samlade flest poäng under helgen inom B och C klasserna vilket är kriterierna för Gösta Rustas Trophy som är ett vandringspris som delas ut under Bug Run!

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT