SSM Knutstorp 2011

2011-07-10

Fantastiskt Sportvagnsmeeting med stora startfält

Årets SSM är avslutat och som vanligt hade vi vädrets makter med oss till största delen. De som valde att köra andra träningen på fredagen blev dock rejält blöta.

De flesta hade en bra helg ur tävlingssynpunkt men tyvärr så drabbades Rune av problem igen och Per-Åkes nya motor valde att krångla. Även Johan fick problem i söndagens race och fick nöja sig med att se på tät racing från sidan. Christer vann som vanligt men om de övriga placeringarna var det riktigt tufft. Det var många bra fighter i hela fältet. Patrik och Axel körde i stort sett sida vid sida hela loppet, Stefan kämpade för att komma om Nils-Åke samtidigt som Åke och Åke hade en tuff omgång och Lennart lyckades hålla Louis bakom sig. Efter racet var det flera som kom fram och tackade oss för helgens bästa underhållning. Det är Formel Vee det!

Många arbetar med att marknadsföra Formel Vee just nu. När midnattsolsrallyt kördes i Västerås var Orresta Racings Åke och Johan på plats och ställde ut sina bilar samt informerade om Formel Vee. Johan körde även uppvisning med sin bil tre dagar i rad.

På lördag är det Halmstad Sportcar Festival på Brottet i Halmstad. Då kommer Nils-Åke och Patrik vara där med sina bilar och dra sitt strå till stacken.

Nu dröjer det ett tag innan det blir tävling i Sverige igen men tills dess så kommer fyra Formel Vees denna helg tävla på Spa. Nio stycken är anmälda till Finland (det är plats för fler) och helgen efter Finland är det ju RHK Cup på Våler, så nog har en Formel Veeare fullt upp!

Galleri

Formel Vee
Sverige

Copyright © Formel Vee Sverige
Designed by Bloms IT